Wednesday, September 24, 2008

Sweet Flower

Sweet Flower




Yang ni baru work in progress, alang-alang dah buka blog ni so decide masukkan jugak pattern ni walaupun gambar a bit blur Saja je ... Baju ni pun Zuha punya jugak .. target nak siapkan by hari ni sbb nak jahit manik utk baju anak plak .. Jumaat hubby dah balik dari overseas..so semua tempahan kena siap by Friday tengahari sebab nanti bz nak shopping plak sblm balik kampung hari Ahad, 27 Sept 2008

Kepada semua yg mengunjungi blog ini saya ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya. Maaf zahir batin kalau ader perkataan dlm blog sayai ader yg menyinggung perasaan

Kepada yg balik kampung berkereta..Berhati-hati Di Jalan Raya, Pandu Selamat, Jiwa Selamat

1 comment:

azeemasu said...

mak cik nih serba boleh laa...
pndai masak..
pandai wat cupcakes..
pndai jahit..
hushhh....